(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Intercomsysteem – Zo houdt u ongenode gasten buiten!

intercom_hoekwater

Een intercomsysteem heeft meerdere belangrijke doelen. Ze houden ongenode gasten buiten, geven een gevoel van veiligheid, stralen een positief imago uit en is voor de gebruiker erg comfortabel omdat lopen naar de deur niet meer nodig is.
Intercomsystemen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bent u particulier of heeft uw bedrijf of appartementencomplex een intercomsysteem nodig? P. Hoekwater BV inventariseert uw wensen en adviseert u welke oplossing bij uw wensen past.

intercomsysteem - sferaVervanging van bestaand intercomsysteem

Een intercom gaan gemiddeld 15 jaar mee. Hierna treden regelmatig storingen op en zullen functies uitvallen. Als het tijd is voor vervanging kunt u natuurlijk hetzelfde soort laten installeren of u kunt ervoor kiezen om de intercom uit te breiden met extra functies zoals video of het openen van de deur met smartphone.

Veiligheid dankzij uw intercomsysteem

Veiligheid is een van de belangrijkste redenen van een intercom. U wilt toch ook niet dat er iemand in uw complex rondloopt die er niet hoort te zijn? Met een intercom met videocamera kunt u bijvoorbeeld altijd zien wie er voor de deur staat, wordt er een foto gemaakt van iedereen die aanbelt en kunt de deur openen op het paneel bij u in huis of op uw smartphone.

Imago van een intercomsysteemIntercomsysteem - Sfera new

Voor uw bedrijfspand is het behalve heel comfortabel om een intercom te hebben ook nog eens goed voor het positieve imago. Het straalt professionaliteit uit en u kunt meteen zoals u wilt op uw bezoekers reageren. Door de draadloze bediening kan de deur geopend worden vanuit elk kantoor of elke ruimte.
Intercoms hebben de laatste jaren veel nieuwe functies gekregen en kunnen gecombineerd worden met de gehele elektrotechnische installatie in het pand. Intercom is een onderdeel geworden van totale huisautomatisering. Zo kan het gecombineerd worden met de buitenverlichting, maar ook kunnen instellingen veranderd worden als u niet thuis bent.

Een intercomsysteem van P. Hoekwater BV zorgt voor een veilige- en comfortabele leefomgeving. Wij zijn aangesloten bij de Intercomspecialist en hebben voor iedereen de juiste oplossing.

Over P. Hoekwater

P. Hoekwater B.V. is partner van GIRA en is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties.
Dat doen wij voor grote en kleine (industriële) bedrijven en instellingen zoals woningcorporaties.
Kiezen voor P. Hoekwater B.V. is kiezen voor:

→ één aanspreekpunt voor levering, plaatsing, controle en onderhoud
een vakkundig installateur met veel ervaring
een installateur die werk maakt van duurzame energie
maatschappelijk verantwoord ondernemen (P. Hoekwater is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur)
intercomsysteem - uw-duurzame-installateur

Meer informatie
Meer weten over intercomsystemen?
P. Hoekwater BV helpt u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Frans Sparnaaij
Frans Sparnaaij
Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260
Email: [email protected]

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!