(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Industrieverlichting

Hoekwater_Industrieverlichting

De mogelijkheden

Verlichting is een flinke kostenpost voor een bedrijf. Er moet, gelet op arbeidsvoorwaarden en veiligheid, altijd en overal voldoende verlichting zijn. Gelukkig bieden moderne technologie en innovatie mogelijkheden die kostenpost aanmerkelijk te verlagen.

Industrieverlichting

We verstaan onder industrieverlichting veelal een grote hoeveelheid Tl-buizen die zorgen voor voldoende licht. Tl buizen verbruiken echter veel energie. Door Tl buizen te vervangen is er een veel lager energieverbruik. Vervangen is dus zeker aan te bevelen. De vraag is uiteraard waarvoor vervangen? De huidige technologie biedt de LED-verlichting en T5-verlichting. Deze zijn erg zuinig en kunnen heel gericht geplaats worden.

Besparing

Zowel LED-verlichting als de T5-verlichting kunnen op gunstige manieren worden toegepast door middel van een daglicht afhankelijke regeling of bewegingsdetectie. Hierdoor ontstaat er een besparing in uw kosten. Daarnaast verbruikt de T5-verlichting tussen de 40% en 60% minder stroom. Hierdoor heeft u uw investering na 18 maanden terug verdiend. Ook LED-verlichting heeft verschillende voordelen: een LED-lamp gaat vier keer zo lang mee als een Tl-buis, verbruikt aanzienlijk minder elektriciteit en geeft veel gerichter licht.

Wat wij voor u kunnen betekenen

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen, laten installeren en controleren van uw verlichting. Ook als u kiest voor het aanpassen van de huidige verlichting in plaats van het laten plaatsen van een nieuw verlichtingssysteem kunnen wij u van dienst zijn. Kortom, u kunt ervan op aan dat wij u geheel ontzorgen op het gebied van uw industrieverlichting en alles wat daarbij komt kijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan hier contact met ons op. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er zijn op het gebied van duurzame industrieverlichting en welke oplossing voor u het meest geschikt is.

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!