(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inbraakpreventie in Noord Holland

Inbraakpreventie

Het zal je maar gebeuren…

Inbraak, het zal toch maar gebeuren… Je komt na een gezellige avond thuis en het hele huis is overhoop gehaald. De mooie oude sieraden van oma zijn weg en alle bankpasjes gestolen. Echt heel vervelend allemaal. Je moet direct dingen gaan regelen. Pasjes blokkeren, politie bellen enz.enz. Allemaal zaken waar veel energie in gestoken moet worden. Nadat er een inbraak heeft plaatsgevonden is de volgende stap, inbraakpreventie.

Inbraakpreventie

Het inbrekersgilde is altijd op pad. Er zijn mensen die altijd van een ander zullen profiteren. Een aantal tips die misschien veel ellende kunnen voorkomen zijn:
Waardevolle spullen
Let er op dat er geen waardevolle spullen in het zicht liggen. Mobiel of laptop niet open en bloot voor de ramen en hang het LCD-tvscherm aan de muur. Dit kan voor schade zorgen maar de dief heeft vaak niets meer aan de televisie.
Huis moet er bewoond uitzien
Zorg er voor dat er wanneer je ’s avonds weggaat een lichtje laat branden. Opengeslagen krant op tafel en kop en schotels laten staan doe je overdag. Zo lijkt het of er iemand in huis is. Een tijdschakelaar is verstandig, mits deze niet in het zicht ligt.
Bargoene tekens
Bargoene tekens zijn kruisjes, rondjes of vierkantjes die inbrekers op huizen plaatsen om iets door te geven aan elkaar of een herinnering voor henzelf dat er wat te halen valt. De tekens worden op de voordeur of bij het huisnummer gekalkt. Licht de politie in en verwijder de tekens.
Trekkoorden en touwtjes
Wel ouderwets om dit te doen …Touwtjes uit de brievenbus laten hangen. Vroeger zag je dit regelmatig maar het zorgt er wel voor dat de inbreker snel en zonder problemen naar binnen kan.
Vreemd verhaal
Wanneer iemand aanbelt met een vreemd verhaal of spullen die hij te koop aanbiedt informeer dan bij de politie. Dit kan een toekomstige inbreker zijn van je huis.

Inbraakpreventie Noord Holland

In Noord Holland wordt veel ingebroken de laatste tijd. Wanneer je in Noord Holland woont
ben je al meer op je hoede. De grote steden in de randstad zorgen voor veel criminaliteit. Ramen en deuren in ieder geval gesloten houden wanneer je even weg gaat.
De tips die al in de vorige alinea’s te lezen zijn, helpen niet voldoende om inbraak te voorkomen. Inbraakpreventie kan op een nog betere, professionele manier. Met tips als ramen en deuren gesloten houden kom je er niet. Om de dieven buiten de deur te houden zijn nog meer maatregelen nodig. In Noord Holland is inbraakpreventie nog wel 3 keer zo belangrijk. Een aantal inbraakgolven heeft binnen korte tijd gezorgd dat in Noord Holland het hoogste percentage inbraken voorkomt.

Beveiligingssystemen

Deuren en ramen sluiten zijn tips die iedereen kan opvolgen. Bij Hoekwater BV zijn professionele mensen in dienst die je nog meer tips kunnen geven met betrekking tot inbraakpreventie. Zij leveren beveiligingsmiddelen waarmee Uw woning 24 uur is bewaakt. Met het oog op de beveiliging kunt U overgaan op:

  • Aanbrengen van rolluiken
  • Automatische verlichting
  • Hendels aan ramen en deuren
  • Gillend alarm en flitsers
  • Inbraakstrips

Alles is mogelijk om door de deskundige vakmensen van Hoekwater BV aan te laten brengen. Zij zorgen er voor dat de inbrekers geen deuren en ramen zomaar open krijgen. Uw kostbare spullen zijn voortaan veilig.
Niet alleen maar beveiligen zij woonhuizen van particulieren maar ook bedrijfspanden.

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!