(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie met een goed beveiligingssysteem

Inbraak…Niet leuk, maar het komt nog steeds vaak voor. Om toch die ongewenste bezoekers buiten de deur te houden, zijn er verschillende mogelijkheden voor inbraakpreventie en inbraakbeveiliging. Hecht je daar belang aan? Installatiebedrijf P.Hoekwater B.V. kan je hierbij helpen! Zo kun je voorkomen dat een inbraak bij jou gepleegd wordt én kan dit zekerheid bieden.

Beveiligingsmiddelen

Er zijn verschillende systemen en middelen die je woning of bedrijfspand kunnen beveiligen tegen inbraak. P.Hoekwater B.V. levert de nieuwste beveiligingssystemen, bijvoorbeeld een draadloze WIFI bewakingscamera’s die je vanaf je mobiel kunt besturen of een domoticasysteem voor het in- en uitschakelen van lichten en andere apparaten. Hiermee kan je dus je woning of bedrijfspand controleren. Een ander voordeel aan de bewakingscamera’s is dat eventuele daders gefilmd worden wat bewijs kan opleveren.
Andere middelen om inbrekers buiten de deur te houden zijn rolluiken, inbraak trips, automatische verlichting, deur- en raamhendels, alarminstallaties, flitser etc.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Het politiekeurmerk ‘Veilig Wonen’ is ook een inbraakpreventie middel. Ongewenste bezoekers weten dan dat je woning goed beveiligd is, waardoor ze minder snel naar binnen zullen treden. Een voordeel van het politiekeurmerk Veilig Wonen is dat je 20 procent korting kan krijgen op je inboedelverzekering. Wel ben je verplicht om aan bepaalde eisen te voldoen.

Veilige tips!

Wat je zelf al kunt doen om er voor te zorgen dat niemand zomaar je woning binnen treed is om altijd de ramen en deuren op slot te doen als je weg bent of voor ’s nachts. Laat ook je huis bewoonbaar lijken, mocht je een langere tijd weg zijn (vakantie). Installeer hiervoor tijdschakelaars die automatisch het licht aan en uit doen, zo lijkt het net of er iemand thuis is. Kondig ook nooit uitgebreid je vakantie aan op social media. Laat verder ook geen sleutels in het slot zitten of ergens onder een deurmat of steen. Dit maakt het voor inbrekers alleen maar makkelijker.
Wil je graag dat je woning of bedrijfspand goed beveiligd is? Neem dan snel contact op met P. Hoekwater B.V.! P.Hoekwater B.V. is gespecialiseerd in het aanleggen van betrouwbare beveiligingssystemen. De systemen die hun leveren voldoen aan de richtlijnen en veiligheidseisen die aan de systemen gesteld worden. Of heb je hulp nodig met andere klusjes binnen de installatietechniek? Aarzel dan niet en contacteer via [email protected] of bel op (0297) 324260 en doe een aanvraag! Hoekwater B.V. brengt hier het juiste advies over uit.

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!