(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hager Home Power Station nu te zien bij P. Hoekwater B.V.

Power Station

Installatie thuisbatterij dichterbij dan ooit

 Aalsmeer, januari 2022 – Eind 2021 heeft P. Hoekwater B.V. – De Elektroloog uit Aalsmeer bij zijn bedrijf een Power Station PRO (ED/3C) geplaatst en is hiermee de eerste in de regio. Een Power Station is een energieopslag-systeem. De eigen opgewekte energie vanuit de zonnepanelen wordt opgeslagen in een batterij. Deze energie kan je op een later moment gebruiken.
Hoekwater B.V heeft op zijn bedrijfspand aan de F.A. Wentstraat in Aalsmeer ruim 10 jaar geleden 20 zonnepanelen geplaatst. Dit Power Station is hieraan gekoppeld en ook is er gezorgd voor de koppeling met een laadpaal, zodat er elektrische auto’s geladen kunnen worden en het energieverbruik in balans is. Daarnaast fungeert het Power Station ook als noodstroom bij stroomuitval.

Power StationUniek en toekomstgericht

Het systeem is uniek, slim en zo ontwikkeld dat de gebruiker zijn eigen ‘schone’ energie kan gebruiken wanneer men dat wenst, waarvoor men dit wenst. Niet alleen voor het gebruik van huishoudelijke apparaten, maar ook verwarming en dus een laadpaal kan gekoppeld worden. Door het Power Station ben je minder afhankelijk van het lichtnet en voorzie je door middel van de zonnepanelen jezelf van gratis energie, ook als de zon niet schijnt.
De Power Station is geschikt voor woningen en voor het mkb. Als het systeem via een B.V. wordt aangeschaft heeft men aanspraak op de Energie Investerings Aftrek.

Noodstroom bij stroomuitval

In Nederland komt langdurige stroomuitval eigenlijk niet voor, maar als het gebeurt, is het altijd op een moment dat het niet goed uitkomt. De Power Station fungeert ook als noodstroomvoorziening. Dus hiermee krijg je zekerheid dat apparatuur aanblijft en dat de elektrische auto ook opgeladen wordt.

Salderingsregeling zonnepanelen stopt

Hoekwater B.V. plaatst en installeert in samenwerking regelmatig zonnepanelen. Op dit moment kan je gebruik maken van de salderingsregeling. Zonnestroom die je zelf niet gebruikt, lever je aan het elektriciteitsnet. Door de salderingsregeling krijg je daar net zoveel voor als je betaalt voor de stroom die je afneemt van het energiebedrijf.
Vanaf 2023 wordt deze regeling afgebouwd en wordt opslaan van opgewekte energie steeds aantrekkelijker. Als je in 2022 zonnepanelen koopt, profiteer je nog tot het einde van dat jaar van 100 procent salderen. Daarna wordt het elk jaar wat minder, het is dus verstandig om nu al te kijken naar de mogelijkheden van energieopslag.
Hoekwater B.V. is opgeleid tot een gecertificeerd partner van de Hager E3/DC Power Station. Voor uitleg en meer informatie kunt u contact opnemen met hen, ook kunt u langskomen om de werking en toepassing te bekijken. Er is een Power Station PRO geplaatst van 26kWh. Hiermee wordt ook geprofiteerd van een zonnig weekend als er zelf weinig verbruikt wordt. Door dit grotere vermogen is er een extra kast met de benodigde accupacks geplaatst.
Voor meer informatie of om een afspraak in te plannen kan er contact worden opgenomen met F. H. Sparnaaij van P. Hoekwater B.V. via [email protected] of op 0297-324260.

Power Station

Over P. Hoekwater

P. Hoekwater B.V. is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties.
Dat doen wij voor grote en kleine (industriële) bedrijven en instellingen zoals woningcorporaties.
Kiezen voor P. Hoekwater B.V. is kiezen voor:

→ één aanspreekpunt voor levering, plaatsing, controle en onderhoud
een vakkundig installateur met veel ervaring
een installateur die werk maakt van duurzame energie
maatschappelijk verantwoord ondernemen (P. Hoekwater is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur)

Meer informatie
Wilt u meer weten over Hager Home Power Station?
P. Hoekwater BV helpt u graag verder.
Met vriendelijke groet,
Frans Sparnaaij
Frans Sparnaaij
Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260
Email: [email protected]

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!