(0297) 324260
Search
Close this search box.

Uw installateur in Rijshout

Gira Intelligente gebouwentechniek van Hoekwater Elektrotechniek in Rijshout

Wilt u ook meer comfort in uw huis? Ontdek dan de indrukwekkende mogelijkheden van de intelligente gebouwentechniek van Gira. U kunt bij ons installatiebedrijf in Rijshout terecht voor de planning, montage en uiteindelijke oplevering van moderne elektro-installaties.

Of het nu gaat om verlichting, deurcommunicatie, jaloeziebesturing of verwarming: innovatieve installatietechniek maakt gebouwen niet alleen zuiniger, maar zorgt ook voor meer comfort en veiligheid. Dit geldt met name voor het KNX-systeem van Gira. Hiermee kunt u de meest uiteenlopende apparaten naadloos integreren. De besturing van de individuele systeemcomponenten vindt plaats via de gebruiksvriendelijke Gira Interface.

Daarnaast maakt Gira ook hoogwaardige home entertainment-systemen mogelijk, waarmee u in elke ruimte in perfecte kwaliteit kunt genieten van uw lievelingsmuziek. Hiervoor is bijvoorbeeld het Speaker Docking Station met radio en Bluetooth-aansluiting geschikt, maar ook het Multiroom System van Gira en Revox.

Persoonlijk advies en goede service van een vakman

Vraag nu een vrijblijvende prijsopgaaf aan en neem contact met ons op. Desgewenst komen we geheel kosteloos naar u toe voor een adviserend gesprek over mogelijke oplossingen en systemen.

Onze knowhow en passie voor kwaliteit blijkt duidelijk uit de talrijke projecten waaraan wij hebben gewerkt. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen kleine reparaties of volledige netwerkinstallaties!

Verbouwen en renoveren tegen voordelige voorwaarden

Onze tip: profiteer van het tijdelijk lagere btw-tarief voor verbouwingen en renovaties. Renovaties van woningen ouder dan 2 jaar vallen tijdelijk onder het 6%-tarief. Dit gereduceerde tarief geldt nog tot juli 2015. Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Neem contact op voor meer informatie

Laatste nieuws

Groepenkast en energietransitie
Blog

Ga zorgvuldig met de groepenkast om

bron: Installatie Journaal auteur: Marion de Graaff Dennis van der Meij maakte lange tijd solar-opbrengstberekeningen voor particulieren, breidde dat uit met engineering voor de zakelijke

Lees meer...

LED verlichting

Waarom investeren in kwaliteitsvolle LED verlichting de lange termijn wint In de context van bedrijfshalverlichting staat duurzaamheid vaak hoog op de agenda. Het is een

Lees meer...

Lockout en Tagout

Lockout en Tagout: Hoe verschillen ze en waarom is dit belangrijk? In de wereld van industrie en onderhoud is veiligheid een topprioriteit. Eén van de

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!