(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uw installateur in Kwakel

Gira Intelligente gebouwentechniek van Hoekwater Elektrotechniek in Kwakel

Wilt u ook meer comfort in uw huis? Ontdek dan de indrukwekkende mogelijkheden van de intelligente gebouwentechniek van Gira. U kunt bij ons installatiebedrijf in Kwakel terecht voor de planning, montage en uiteindelijke oplevering van moderne elektro-installaties.

Of het nu gaat om verlichting, deurcommunicatie, jaloeziebesturing of verwarming: innovatieve installatietechniek maakt gebouwen niet alleen zuiniger, maar zorgt ook voor meer comfort en veiligheid. Dit geldt met name voor het KNX-systeem van Gira. Hiermee kunt u de meest uiteenlopende apparaten naadloos integreren. De besturing van de individuele systeemcomponenten vindt plaats via de gebruiksvriendelijke Gira Interface.

Daarnaast maakt Gira ook hoogwaardige home entertainment-systemen mogelijk, waarmee u in elke ruimte in perfecte kwaliteit kunt genieten van uw lievelingsmuziek. Hiervoor is bijvoorbeeld het Speaker Docking Station met radio en Bluetooth-aansluiting geschikt, maar ook het Multiroom System van Gira en Revox.

Persoonlijk advies en goede service van een vakman

Vraag nu een vrijblijvende prijsopgaaf aan en neem contact met ons op. Desgewenst komen we geheel kosteloos naar u toe voor een adviserend gesprek over mogelijke oplossingen en systemen.

Onze knowhow en passie voor kwaliteit blijkt duidelijk uit de talrijke projecten waaraan wij hebben gewerkt. Daarbij maken wij geen onderscheid tussen kleine reparaties of volledige netwerkinstallaties!

Verbouwen en renoveren tegen voordelige voorwaarden

Onze tip: profiteer van het tijdelijk lagere btw-tarief voor verbouwingen en renovaties. Renovaties van woningen ouder dan 2 jaar vallen tijdelijk onder het 6%-tarief. Dit gereduceerde tarief geldt nog tot juli 2015. Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Neem contact op voor meer informatie

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!