(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Elektricien Amsterdam, voor al uw installatiewerk

installatiewerk in Noord Holland

Uw professionele elektricien in Amsterdam en omgeving

Storingsdienst: 24/7 bereikbaar
Gedegen advies op maat
Goed opgeleide vakmensen
Jarenlange ervaring in het vak

Is de stroom uitgevallen, zijn de stoppen doorgeslagen of wilt u een groepenkast laten aansluiten, uitbreiden of vervangen? Wilt u een goed advies over energiezuinige verlichting aanleggen in uw pand of moet de bedrading of een intercomsysteem vervangen worden? Voor al deze en andere elektrotechnische vragen en problemen belt u gelijk met Hoekwater B.V. en wij verzorgen een elektricien binnen Amsterdam, Aalsmeer en omstreken.

Hoe snel moet de elektricien bij u zijn?

Als u een elektricien in Amsterdam nodig heeft, dan wilt u natuurlijk dat deze snel langs kan komen om uw elektriciteitsprobleem, storing of andere elektrotechnische vraag op te lossen. Daarom is één telefoontje al genoeg om uw probleem uit te leggen en staat onze elektricien snel in startblokken om naar u toe te komen. Omdat wij zowel als installateur en elektricien in Amsterdam werken, kunnen wij vrijwel alle voorkomende elektriciteitsproblemen of vragen oplossen.

Elektricien Amsterdam voor particulieren en bedrijven

Met onze specialisme op het gebied van elektrotechnische installaties en het aanleggen of vernieuwen van elektriciteit in huis of binnen kantoren, werken wij zowel voor particulieren en bedrijven. Of het nou gaat om een krachtstroom aanleggen, noodverlichting of inbraakbeveiliging, Hoekwater B.V. kan en doet het allemaal.

Waarom Hoekwater als elektricien in Amsterdam?

  • Omdat wij zeer vakkundig en professioneel te werk gaan
  • Snelle service, zodat wij uw probleem snel kunnen oplossen
  • Wij bieden totaaloplossingen op elk elektrotechnisch gebied
  • Gekwalificeerde elektriciens met jarenlange werkervaring
  • Wij werken alleen met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen

 

Als elektricien in Amsterdam en omgeving, kunnen wij ook verlichting of data bekabeling aanleggen of het aanleggen van meer stopcontacten en lichtknoppen. Wat kunnen wij voor u betekenen? Bel naar (0297) 324260 of laat u terugbellen door ons voor een vrijblijvende offerte.

Technische installatieklus laten uitvoeren?

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws

Ik ben Ruben Spaargaren
Blog

Ik ben Ruben Spaargaren

Ik ben Ruben Spaargaren. Professioneel rolstoeltennisser. Paralympisch atleet. Europees Kampioen. Top 10 speler van de wereld. Van jongs af aan ben ik sportief bezig geweest.

Lees meer...
Bosgolfen tegen kinderziekte
Blog

Bosgolfen tegen kinderziekte

bron: AalsmeerVandaag Dinsdag 25 juni2024 wordt de twaalfde editie van het Amsterdamse Bos Golf (ABG) gehouden, georganiseerd door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn. Inschrijven is vanaf

Lees meer...
Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!