(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ei 146: de meest verkochte rookmelder

P Hoekwater BV rookmelder

bron: Ei Electronics fire + gasdetection
Je wilt erop kunnen vertrouwen dat bewoners op tijd kunnen vluchten bij brand. Bij het kiezen van een oplossing moet je kunnen rekenen op kwaliteit zodat je niet onnodige serviceritten moet maken om een foutmelding op te lossen. De Ei 146 rookmelder is dan de beste keuze: een rookmelder die altijd naar behoren werkt en al jarenlang de meest verkochte rookmelder is. Ben jij al overtuigd van de kwaliteit van deze Ei Electronics melder?

Vluchtveiligheid: niet meer, niet minder

Ei 146 rookmelderDe Ei146 rookmelder biedt datgene wat nodig is om vluchtveiligheid te realiseren. Deze optische 230-volt rookmelder uit de 140-serie heeft een uitgekiend ontwerp waardoor de melder een snelle responstijd heeft. Hierdoor zijn bewoners ervan verzekerd dat ze bij dreigend brandgevaar op tijd de woning kunnen ontvluchten. Ook als de stroom tijdelijk uitvalt, is er geen reden om zorgen te maken. De melder valt dan terug op de 9V back-up alkaline batterij. Dit voorkomt foutmeldingen of onnodige serviceritten van monteurs. Installeer de Ei146 rookmelder op de juiste manier en op de juiste plek, dan ben je verzekerd van tijdige melding bij dreigend gevaar.

Brandveiligheid in iedere vezel

Brandveiligheid zit in het DNA van producent Ei Electronics. Die visie en de jarenlange ervaring – sinds 1988 – is terug te zien in de ontwikkeling en productie. Elk product dat de markt op gaat, wordt afzonderlijk 3 keer getest in de eigen fabriek. Ook in de praktijk bewijst de Ei146 rookmelder betrouwbaarheid: met een uitvalpercentage van 0,029% behoort de rookmelder tot de beste in zijn soort. Dat is belangrijk want zorgeloze vluchtveiligheid kan alleen worden gerealiseerd als je zeker bent van tijdige alarmering.

Schaalbaar en uit voorraad leverbaar

Naast dat je verzekerd bent van een betrouwbaar product tegen een scherpe prijs, kun je ieder moment opschalen en je melder uitbreiden met extra functies. Bovendien is de rookmelder op ieder moment verkrijgbaar uit voorraad. Kies je voor deze melder, dan kies je voor een kwalitatieve melder. Met de hoge kwaliteitseisen van Ei Electronics en de specialistische kennis van Hemmink maak je met de Ei146 een goede keuze als je gaat voor betrouwbare brandveiligheid.
Meer informatie over rookmelders?
P. Hoekwater B.V. is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties.
Dat doen wij voor grote en kleine (industriële) bedrijven en instellingen zoals woningcorporaties.
Kiezen voor P. Hoekwater B.V. is kiezen voor:

→ één aanspreekpunt voor levering, plaatsing, controle en onderhoud
→ een vakkundig installateur met veel ervaring
→ een installateur die werk maakt van duurzame energie
→ maatschappelijk verantwoord ondernemen (P. Hoekwater is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur)

P. Hoekwater BV helpt u graag verder.
UwDuurzameInstallateur
Met vriendelijke groet,
Frans Sparnaaij
Frans Sparnaaij
Hoekwater B.V.
F.A. Wentstraat 2a
1431 KZ Aalsmeer
Tel.: (0297) 324260
Email: [email protected]

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!