Een storing komt nooit gelegen!

Hoekwater_Storing_Kortsluiting
Klik om te delen
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Voorkomen is beter dan genezen! P. Hoekwater B.V. helpt u bij onderhoud en service van uw elektrotechnische installatie.

Een elektrotechnische installatie is net een auto. Om deze zoveel tijd moet er onderhoud aan gepleegd worden. Als eigenaar van een bedrijfspand heeft u al veel zaken aan uw hoofd. Begrijpelijk dat uw installatie niet bovenaan staat in uw prioriteitenlijst. Totdat het mis gaat! Kortsluiting, verouderde groepenkasten, je moet er niet aan denken! Om onze klanten voor onverwachte vervelende situaties te behoeden verricht P. Hoekwater B.V. op reguliere basis onderhoud aan de installaties van de klanten. Om de vergelijking met de auto weer te maken: Zie het maar als olie verversen en af en toe een paar nieuwe banden. Dit onderhoud behoed onze klanten voor veel grotere kostenposten. Wij bieden onze klanten een onderhoudsabonnement aan, zodat ze nooit meer zorgen hoeven te maken over de installatie. Gevestigd in Aalsmeer hebben we klanten in heel Noord-Holland.

Storing

Mocht het nu zo zijn dat zich toch een storing voordoet, dan staan wij uiteraard voor u klaar! Wij laten onze klanten natuurlijk niet in het donker zitten! Onze gespecialiseerde servicemonteurs, zijn dan snel ter plaatse en hebben de storing vlot verholpen. Uw bedrijf draait weer binnen een mum van tijd en uw personeel kan weer veilig aan de slag.

Omdat wij al meer dan 70 jaar actief zijn, hebben we verstand van alle installaties. Zowel de oude als de hypermoderne. We werken met alle gerenommeerde merken, dus kunnen we uw storing snel en voordelig oplossen.

Bel ons gerust voor meer informatie over service, onderhoud en het oplossen van storing van uw elektrotechnische installatie. Wij komen bij u langs, brengen de situatie in kaart en komen met een op maat gemaakte oplossing.

P.Hoekwater B.V.: De elektrotechnische expert in Noord Holland en omstreken! Meer dan licht alleen!

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!