(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een storing komt nooit gelegen!

Hoekwater_Storing_Kortsluiting

Voorkomen is beter dan genezen! P. Hoekwater B.V. helpt u bij onderhoud en service van uw elektrotechnische installatie.

Een elektrotechnische installatie is net een auto. Om deze zoveel tijd moet er onderhoud aan gepleegd worden. Als eigenaar van een bedrijfspand heeft u al veel zaken aan uw hoofd. Begrijpelijk dat uw installatie niet bovenaan staat in uw prioriteitenlijst. Totdat het mis gaat! Kortsluiting, verouderde groepenkasten, je moet er niet aan denken! Om onze klanten voor onverwachte vervelende situaties te behoeden verricht P. Hoekwater B.V. op reguliere basis onderhoud aan de installaties van de klanten. Om de vergelijking met de auto weer te maken: Zie het maar als olie verversen en af en toe een paar nieuwe banden. Dit onderhoud behoed onze klanten voor veel grotere kostenposten. Wij bieden onze klanten een onderhoudsabonnement aan, zodat ze nooit meer zorgen hoeven te maken over de installatie. Gevestigd in Aalsmeer hebben we klanten in heel Noord-Holland.

Storing

Mocht het nu zo zijn dat zich toch een storing voordoet, dan staan wij uiteraard voor u klaar! Wij laten onze klanten natuurlijk niet in het donker zitten! Onze gespecialiseerde servicemonteurs, zijn dan snel ter plaatse en hebben de storing vlot verholpen. Uw bedrijf draait weer binnen een mum van tijd en uw personeel kan weer veilig aan de slag.
Omdat wij al meer dan 70 jaar actief zijn, hebben we verstand van alle installaties. Zowel de oude als de hypermoderne. We werken met alle gerenommeerde merken, dus kunnen we uw storing snel en voordelig oplossen.
Bel ons gerust voor meer informatie over service, onderhoud en het oplossen van storing van uw elektrotechnische installatie. Wij komen bij u langs, brengen de situatie in kaart en komen met een op maat gemaakte oplossing.
P.Hoekwater B.V.: De elektrotechnische expert in Noord Holland en omstreken! Meer dan licht alleen!

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!