Oplaadpunten elektrische auto

Opladen elektrische auto oplaadpaal

P. Hoekwater B.V. levert en installeert laadpunten of laadpalen voor het opladen van elektrische auto’s. Elektrisch rijden begint steeds grotere vormen aan te nemen. De verwachting is dat in de komende jaren autobezitters steeds vaker zullen overstappen naar een elektrische auto.

Steeds meer oplaadpunten voor uw elektrische auto. Wij leggen deze graag voor u aan.

Opladen elektrische auto oplaadpaal

Oplaadpunten bij uw bedrijf aanleggen

Steeds meer bedrijven laten oplaadpunten of  laadpalen bij hun bedrijfspand aanleggen. P. Hoekwater B.V. is als elektrotechnisch installateur ook gespecialiseerd in oplaadpunten aanleggen in regio Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn, maar ook verder in regio Noord Holland. Voor uw personeel of klanten die een elektrische auto rijden, is het natuurlijk, ook met oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, een goed initiatief om een oplaadpunt elektrische auto bij uw bedrijf te laten aanleggen.

Oplaadpalen thuis

Heeft u onlangs een elektrische auto gekocht of bent u voornemens om een elektrische auto te kopen, dan heeft u natuurlijk ook een oplaadpaal thuis nodig. U zet uw auto dan ’s nachts aan de oplaadpaal en kunt u ’s morgens zonder problemen gelijk wegrijden. Ook zijn er steeds meer centrale gelegenheden, bedrijven en parkeerterreinen die oplaadpunten installeren voor autobezitters die hun auto daar tijdelijk parkeren en willen opladen.

Hoe lang duurt het opladen van een elektrische auto?

Dit is mede afhankelijk hoe leeg de accu van de elektrische auto is. Bij een thuis laadpaal en een 220-V aansluiting, duurt het ongeveer 8 uur. Bij een centraal gelegen oplaadpunt één tot twee uur. Bij een snel laadpaal langs de snelweg, kan het ook in maximaal 30 minuten. Het snel opladen van een elektrische auto hangt echter wel van het type auto en accu af.

Welke oplaadpunten zijn er?

P. Hoekwater B.V. installeert oplaadpunten bij bedrijven, parkeerplaatsen, centrale gelegenheden en bij particulieren thuis. Wij werken met de volgende laadpunten:

  • MENNEKES Homecharger

Wij zijn partner van:

EV-Box_Logo_NW

index

Oplaadpunt elektrische auto aanvragen?

Wilt u graag één of meerdere oplaadpunten voor uw elektrische auto aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik op versturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ja, ik ga akkoord met de Privacy Verklaring van P. Hoekwater B.V.