(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Domotica systeem aanleggen door P. Hoekwater B.V.

domotica systeem aanleggen

Domotica systeem aanleggen door P. Hoekwater BV in Aalsmeer! P. Hoekwater BV levert én installeert Domotica systemen. Een ontwikkeling op het gebied van duurzame techniek, communicatie, efficiency en hoge mate van comfort.

Domotica systeem

Domotica, wat is dat precies? Domotica is een naam voor een samenvoeging van technologie en aanvullende diensten om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. Met een Domotica systeem heb je geen zorgen over de verwarming, beveiliging of verlichting en wordt er veel automatisch geregeld in je woning en/of bedrijf.

Hoe werkt een Domotica systeem?

Een Domotica systeem kan op verschillende manieren worden gebruikt. Hierbij kun je denken aan verlichting die aangaat als je binnenloopt, een alarmsysteem dat aanslaat bij beweging of geluid, zonneschermen die automatisch naar beneden gaan als de zon schijnt en nog veel meer. Met Domotica is je woning en/of bedrijfspand klaar voor de toekomst.

Domotica systeem aanleggen

Tegenwoordig is er een behoorlijke toename van apparaten die stroom gebruiken. Het komt dan ook voor dat er te weinig stopcontacten zijn, vooral in de keuken. Om een Domotica systeem aan te leggen is het van belang genoeg stopcontacten te hebben zodat je apparaten kunt gebruiken waar en wanneer je dat wilt. Uneto VNI de Domotica systemen geïntroduceerd in comfortklassen.
Comfortklasse A: deze klasse voldoet aan de standaard eisen waaraan een Domotica systeem aan moet voldoen.
Comfortklasse B: deze klasse sluit beter aan bij de huidige behoeften en beschikt over de helft meer stopcontacten dan het minimale niveau. Verder liggen er leidingen die voorbereid zijn op uitbreiding van het aantal aansluitpunten in de toekomst.
Comfortklasse C: deze klasse heeft het niveau om aan al je wensen te voldoen en bereid is om in de toekomst voor een centraal stofzuigersysteem, wat in een basisvoorziening zal worden in elke woning. Comfortklasse C maakt zonder extra hoge kosten aanpassingen mogelijk afgestemd op je eisen.

Voordelen van een Domotica systeem

 • Energiekosten besparen met meer mogelijkheden
 • Hoge mate van comfort en duurzaamheid
 • Verlichting op afstand aan- en uit zetten met oog op inbraakpreventie
 • Met je smartphone of bedieningspaneel controle houden over alle ruimtes en zelfs op afstand en het verbruikte energie bekijken!

Waarom een Domotica systeem laten aanleggen door P. Hoekwater BV.?

 • Persoonlijk en deskundig installatieadvies op maat, zowel voor grote als kleine opdrachten
 • Diverse specialiteiten op elk elektronisch installatiegebied
 • Snelle levering
 • Installatie service bij je bedrijf of woning
 • Kostenbesparend
 • Gegarandeerde hoge kwaliteit
 • Service en onderhoud

Voor meer informatie of vragen is P. Hoekwater BV bereikbaar op (0297) 324260 of stuur een e-mail naar [email protected].

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!