(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Domotica, De nieuwste technologie op het gebied van wonen

Domotica in huis

Domotica biedt veel voordelen

De nieuwste technologie op het gebied van wonen is domotica. Met domotica systemen verdwijnen uw zorgen over uw verlichting, verwarming, beveiliging en nog veel meer! De domotica systemen van Uw Duurzame Installateur zorgen voor gemak, comfort en duurzaamheid in uw huis of pand.

Wat is domotica?

Domotica is de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Domotica houdt kort gezegd dus in, het aantrekkelijker en comfortabeler maken van wonen en leven in uw huis of pand.
Bij domotica worden twee belangrijke voorwaarden worden gehanteerd:

 • De aanpassingen leiden tot een groter comfort.
 • De aanpassingen dragen bij aan een grotere duurzaamheid.

De mogelijkheden en voordelen

Op verschillende manieren kan gebruik gemaakt worden van domotica systemen. U kunt hierbij denken aan verlichting die aan gaat als u de kamer binnenloopt, zonneschermen die automatisch uit gaan als de zon schijnt of een alarmsysteem. Maar ook een paniekknop voor ouderen is mogelijk. Domotica van Uw Duurzame Installateur maakt het niet alleen comfortabeler voor ouderen maar zorgt er ook voor dat ze langer op zichzelf kunnen wonen.
De voordelen:

 • Duurzaamheid.
  U bepaalt waar verwarming en afkoeling nodig is. Het systeem geeft tevens aan wat u verbruikt. Hierdoor kunt u met één druk op de knop zien waarop u kan besparen.
 • Comfort.
  Met uw mobiel of bedieningspaneel heeft u controle over het hele huis of pand.
 • Controle op afstand.
  U kunt overal uw huis of pand beheren en controleren. Zo kunt u binnenkomen in een verwarmde en verlichte omgeving met het gebruik van uw smartphone. Of controleren of u alles heeft uitgezet.

De mogelijkheden met domotica zijn ongelooflijk groot en zijn volledig aan te passen aan uw wensen. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op.

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!