(0297) 324260
Search
Close this search box.

De voordelen van VoIP?

Iedereen heeft er wel eens van gehoord: VoIP (Voice over IP) maar wat is het precies en wat zijn de voordelen van VOIP? VoIP is simpelweg bellen via het internet en heeft als grootste voordelen flexibiliteit en kostenbesparing. Voor deze soort telefonie heeft u geen apart netwerk nodig, toestellen worden aangesloten op uw eigen bestaande internetverbinding.

Voordelen van VoIP:

  • Grote capaciteit; met VoIP kunt u een onbeperkt aantal gesprekken tegelijkertijd voeren. Bij bedrijfsgroei is VoIP nooit een beperkende factor.
  • VoIP is gekoppeld aan een toestel of een centrale maar nooit aan een geografische locatie, het nummer kan gemakkelijk doorgeschakeld worden naar een ander toestel of mobiel en verhuizen is eenvoudig en voordelig. Dus ook ideaal voor de ZZP’er.
  • VoIP is eenvoudig te configureren en in te regelen; Vaak kan er via een online beheeromgeving diensten worden aangemaakt en opgezegd zoals een nieuw telefoonnummer bij komst van een nieuwe collega.
  • Overstappen is eenvoudig; Als u wilt overstappen naar een andere telecomprovider hoeft u alleen de telefoonnummers te verhuizen en de VoIP-gegevens in je centrale te zetten.
  • Bellen via VoIP is goedkoper, u bespaart al snel tot 70% op de kosten. Onderling bellen is gratis, dus een bedrijf met meerdere vestigingen bespaart zo aanzienlijk op gesprekskosten.
  • VoIP is gemakkelijk te integreren met ERP- of CRM-systemen. Eenvoudig bellen vanuit een webbased adresboek en klantherkenning bij inkomende gesprekken is mogelijk.
Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!