(0297) 324260
Search
Close this search box.

Busch-Jaeger en P. Hoekwater B.V. – Your Smarter Home

bron: Yoursmarterhome.nl
Your Smarter Home – Huisbesturing was nog nooit zo gemakkelijk. Met Busch-free@home® stuurt u met enkele kleine handbewegingen uw gehele huis aan. Roep een intieme lichtscène op voor een avond tv kijken, beheers het klimaat per ruimte met een druk op de knop en laat uw gordijnen naar uw vingers dansen. De mogelijkheden zijn oneindig, evenals de gemak en comfort.

Smart Home Centrale besturing van uw huis

Your Smarter HomeVolledige vrijheid voor uw wooncomfort
U bepaalt zelf hoe u de huisbesturing wilt bedienen. Via een schakelaar aan de muur, een centraal bedieningspaneel of per app voor smartphone en tablet. Altijd en overal uw huis besturen met één druk op de knop.

Domotica met spraakbesturingYour Smarter Home

Uw huis luistert naar u
„Schakel de plafondverlichting aan.“ Uw Smart Home app antwoordt: „Oké, de plafondverlichting is ingeschakeld.“ Met spraakcommando’s in de Busch-free@home® app bestuurt u eenvoudig uw slimme woning zonder hierbij op te hoeven staan.

Centrale besturing via het Busch-free@homePanel

Your Smarter HomeUw volledige wooncomfort sturen vanaf één wandpaneel
Al uw persoonlijke instellingen kunnen vanaf een centraal paneel op de muren worden bediend. Tik of swipe met uw vinger over het scherm om maximaal 16 functies te besturen. Zo kunt u verlichting, temperatuur en zonwering aanpassen aan de omstandigheden en met één druk op de knop vooraf ingestelde comfortscènes activeren.

Your Smarter HomeHuisbesturing met slimme schakelaars

Slimme bediening met design uitstraling
De meest klassieke bediening is natuurlijk via schakelaars. Het Busch-free@home® systeem is eenvoudig te integreren met de slimme schakelaars van Busch-Jaeger. Voor elke gewenste functie biedt het programma de juiste schakelaar in mooie designs, passend bij uw woonstijl.

Your Smarter Home – Uw slimme woning besturen via een app

Your Smarter HomeAltijd en overal controle over uw domotica systeem 
De Busch-free@home® app biedt u de mogelijkheid om uw verlichting, temperatuur en zonwering op afstand te bedienen via smartphone of tablet. Prettig thuiskomen in een warme huiskamer, waar de verlichting al op de juiste sterkte schijnt. Dat regelt u gemakkelijk onderweg.
 

P.Hoekwater B.V. samen met Uw Duurzame Installateur en Busch Jaeger op het WoonID weekend in Villa Arena, 20,21 en 22 oktober.

Kom ook langs en laat je inspireren. De entree is gratis!

Website: WoonID Weekend

 

Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!