(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenverlichting, handig en sfeervol!

Buitenverlichting P. Hoekwater BV verlichting aalsmeer

Buitenverlichting is niet alleen handig, maar ook sfeervol. Bent u niet zo handig om het zelf te installeren of besteed u het liever uit? Kies dan voor P. Hoekwater BV in Aalsmeer! P. Hoekwater BV is een gespecialiseerd bedrijf in elektronisch installatiegebied voor zowel bedrijfspanden als woningen. Ook zijn wij adviseurs op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen en het aanbrengen van energiezuinige LED verlichting!

Buitenverlichting

Er is een groot assortiment aan buitenverlichting. Hierbij kunt u denken aan tuinverlichting en verlichting voor de deur. U heeft vast wel een beeld hoe u de buitenverlichting wilt plaatsen en met welke lampen. Of laat u liever een apart lichtontwerp aanleggen? Voor de mogelijkheden kunt u ons altijd bellen voor gratis advies. Ook kunnen wij bij u langs gaan om uw bedrijfspand of woning te bekijken om te zien of wij aan uw wensen kunnen voldoen. Verder kijken wij altijd naar budgetvriendelijke mogelijkheden met oog op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wij leggen niet alleen buitenverlichting aan, maar ook slaapkamerverlichting, kantoorverlichting en noodverlichting.

Energiezuinige buitenverlichting

P. Hoekwater BV stelt maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. Energiezuinige verlichting is bij ons een belangrijk onderdeel van lichtinstallaties. Weet u hoeveel procent van het totale energieverbruik de verlichting inneemt? Bij veel bedrijven en huishoudens is dit wel 40%. U kunt dus flink wat bezuinigen en besparen. Uiteraard geldt dit percentage niet voor iedereen. U kunt al besparen door oude verlichting door nieuwe energiezuinige verlichting te vervangen. Ook hiervoor bieden wij verlichtingsadvies.

Besparende tips

Om te besparen op uw verlichting zijn er verschillende mogelijkheden. Hier een aantal tips:

  • Het vervangen van gloeilampen en het plaatsen van ledverlichting
  • Het optimaal gebruik maken van daglicht
  • Energiezuinige armaturen
  • Aanwezigheidsdetectie

Waarom buitenverlichting laten installeren door P. Hoekwater BV?

  • Persoonlijk en deskundig installatieadvies op maat, zowel voor grote als kleine opdrachten
  • Diverse specialisaties op elk elektronisch installatiegebied
  • Installatie service bij bedrijf of woning
  • Kostenbesparend en energiezuinig
  • Gegarandeerde hoge kwaliteit
  • Service en onderhoud

Laat u buitenverlichting of andere verlichtingen vandaag nog installeren door P. Hoekwater BV! Of heeft u andere wensen op het gebied van elektrotechnische installaties die u liever uitbesteed, zoals Domotica, beveiliging– of alarminstallaties? Maak vandaag nog een afspraak om uw buitenverlichting door P. Hoekwater B.V. te installeren via [email protected] of bel op (0297) 324260. Uw duurzame installateur die uitstekende service en onderhoud biedt!

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!