(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buitenverlichting biedt een hoop mogelijkheden

Buitenverlichting P. Hoekwater BV verlichting aalsmeer

Buitenverlichting tegen indringers!

Buitenverlichting is meer dan verlichting! Zo houdt goede buitenverlichting ook indringers tegen. De buitenverlichting van Uw Duurzame Installateur is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en typen. Wij bieden u een lichtplan, installeren uw verlichting snel en kunnen het onderhoud verzorgen. Hierdoor gaat er geen kostbare energie verloren.

Het lichtplan

Voor het aanleggen van buitenverlichting dient men niet overhaast te werk te gaan. Het beste is om eerst een lichtplan op te stellen. Hierdoor ontstaat er een beeld van de omgeving. Uw Duurzame Installateur brengt dit samen met u in kaart waardoor de buitenverlichting optimaal wordt geïnstalleerd.

Buitenverlichting van Uw Duurzame Installateur:

  • Kan tegen alle weersomstandigheden
  • Biedt veiligheid
  • Past in de omgeving
  • Is energiezuinig
  • Voldoet aan uw wensen

Ons Assortiment

LED-verlichting is de meest duurzame en energiezuinige optie voor buiten. Er is tegenwoordig een enorm assortiment met goede LED-buitenverlichting. Bovendien zijn LED-lampen dimbaar en kunnen een uitkomst bieden op moeilijk bereikbare plaatsen. Voor reclametoepassingen buiten zijn LED-lampen ook zeer geschikt. Er gaat minder licht verloren in vergelijking met tl-verlichting en er is ook minder licht nodig. LED-verlichting straalt daarnaast meer licht uit bij lage temperaturen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitenreclame.

Onderhoud van buitenverlichting

Om het meeste rendement uit de verlichting te halen is onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud kunt u wel 20% besparen in de verlichtingskosten. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit met Uw Duurzame Installateur heeft u er geen omkijken naar. De installateur zorgt voor het tijdig vervangen van lampen en het controleren van de armaturen. Zo gaat er geen kostbare stroom verloren.

De installatie

Het aanleggen van elektrische installaties dient door een erkende installateur te geschieden. Voor de installatie van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen. P. Hoekwater B.V. is hiervan volledig op de hoogte. Ook voor de verlichtingsarmaturen voor buitenverlichting zijn er diverse keurmerken en veiligheidsklassen.
Wilt u meer informatie over de diensten van P. Hoekwater B.V. neem dan contact op.

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!