(0297) 324260
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beveiligingsinstallatie door P. Hoekwater B.V., wel zo veilig

beveiligingsinstallaties alarmsysteem

Beveiligingsinstallatie voor uw bedrijfspand of woning nodig? P. Hoekwater B.V. levert én installeert uw beveiligingssysteem naar wens! Voelt u zich onveilig in uw woning? Of wilt u graag dat uw bedrijfspand goed beveiligd is? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van beveiligingssystemen bij zowel bedrijven, kantoren als in woningen. Wij denken graag met u mee en kunnen een compleet beveiligingsplan op maat maken.

Beveiligingssystemen

Er zijn verschillende soorten beveiligingssystemen. Een brandmeldinstallatie, een alarminstallatie en inbraakpreventie. U kunt niet altijd bewust zBrandveiligheidijn van wat er in uw huis of bedrijfspand gebeurt, daarom geven deze beveiligingssystemen u meer zekerheid. Wij zijn op altijd op de hoogte van de
actuele regelgeving en de moderne technieken.

Beveiligingsinstallatie voor bedrijfspand en woning

Heeft u een bedrijfspand waar goederen veilig horen te staan of wilt u uw woning preventief beveiliging tegen inbrekers of brandgevaar? Dan is het verstandig om door een erkend en gespecialiseerd bedrijf zoals P. Hoekwater B.V. beveiligingssystemen te laten leveren en installeren. U kunt volledig naar eigen wensen uw bedrijfspand of woning laten beveiligen door P. Hoekwater B.V. Denk bijvoorbeeld aan een alarmsysteem waarbij ook op afstand via een scherm gezien kan worden of er daadwerkelijk iets aan de hand is. Of andere middelen voor inbraakpreventie, zoals sirenes, beveiligingscamera’s en flitslichten. Wij kijken samen met u naar de beste oplossing wat bij u past.

Service en onderhoud

Naast de levering en installatie van beveiligingssystemen bieden wij ook service en onderhoud aan onze producten. De beveiligingsinstallaties moeten natuurlijk wel in actie komen wanneer het nodig is. Wij zorgen er graag voor dat uw bedrijfspand en/of woning goed beveiligd is tegen ongewenste indringers en mogelijke calamiteiten die u liever buitensluit.
Wilt u graag uw woning en/of bedrijfspand goed laten beveiligen met onze levering en installatie? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel op 0297-324260. U kunt bij ons ook terecht voor andere installaties, verlichting en domoticasystemen. Verder doen wij ook aan duurzame energie, denk aan zonnepanelen of een laadpaal voor uw elektrische auto. Ook dan kunt u met ons contact opnemen.

Picture of Yoursite Full Service Webstudio

Yoursite Full Service Webstudio

Heeft u vragen?

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Recente berichten

Sign up for our Newsletter

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

Chat openen
Direct in contact komen? Klik dan hier!
Hallo,
Hoe kunnen wij u van dienst zijn!